КОЛОРИМЕТР DIPPER KN-201
Для визначення ступеню обсмаження кави

DIPPER KN-201

В роботі колориметру DIPPER KN-201 використовується такий же принцип вимірювання у ближньому інфрачервоному діапазоні, що й у Agtron.
Прилад встановлює ступінь карбонізації розчинних органічних речовин в зернах кави, тим самим визначаючи ступінь її обсмажування
Ціна: 1 100 дол.США*
*Ціни вказані у рекламних цілях. Продаж товару відбувається по курсу Національного банку України на день платежу.

Основні особливості DIPPER KN-201

  • Високоточний оптичний прибор

  • Корпус з високоякісного сплаву алюмінію

  • Відповідає шкалі SCA Agtron

  • Журнал історії на 200 запусків

  • Автоматичне визначення помилок
Технічні характеристики

Переваги колориметру DIPPER KN-201

  • Простий інтуїтивний інтерфейс
  • Низьке енергоспоживання
  • Висока точність виміру
Тест-драйв
Приходьте до нас в офіс
та випробуйте обладнання на ділі.
Це безкоштовно