КОЛОРИМЕТР DIPPER KN-201
Для визначення ступеню обсмаження кави

DIPPER KN-201

В роботі колориметру DIPPER KN-201 використовується такий же принцип вимірювання у ближньому інфрачервоному діапазоні, що й у Agtron.
Прилад встановлює ступінь карбонізації розчинних органічних речовин в зернах кави, тим самим визначаючи ступінь її обсмажування
Ціна: 1 100 дол.США*
Замовити
Залиште свої контактний дані і ми зв'яжемося з Вами щодо даної моделі.
*Ціни вказані у рекламних цілях. Продаж товару відбувається по курсу Національного банку України на день платежу.

Основні особливості DIPPER KN-201

Високоточний оптичний прибор

Корпус з високоякісного сплаву алюмінію

Відповідає шкалі SCA Agtron

Журнал історії на 200 запусків

Автоматичне визначення помилок
Технічні характеристики

Переваги колориметру DIPPER KN-201

Простий інтуїтивний інтерфейс
Низьке енергоспоживання
Висока точність виміру
Тест-драйв
Приходите к нам в офис
и испытайте оборудование на деле.
Это бесплатно
Появились вопросы?
Оставьте свой номер телефона ниже и мы Вам с радостью ответим на них.
Error get alias
Заказать
Оставьте свои контактный данные и мы свяжемся с Вами насчет данной модели.